HELIOPOLIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Heliopolis. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:10 Pizzas waren lauw, 20 min te laat
29 sep 2022 om 18:35 Eten erg goed, warm bezorgd en optijd geleverd.
18 sep 2022 om 20:28 Ik heb hotwings gekregen inplaats van chickenstrips is echt wel slecht dat het of niet gecommuniceerd word als iets op is of we niet goed gelezen word
17 sep 2022 om 20:29 Heerlijk gegeten en supersnel!
17 sep 2022 om 3:30 Heerlijk eten, zeer vriendelijk aan de telefoon, en bij bezorging, snelle levertijd, we zijn zeer tevreden
17 sep 2022 om 1:29 Het was lekker maar ik had gevraagd om de friet apart te doen en hebben jullie niet gedaan, de friet onder wordt slaap en niet lekker, jullie kunnen beter pasta i.p.v. de friet doen bij zo een gerecht is veel lekkerder.
14 sep 2022 om 11:12 Again i get hotwings not strips
10 sep 2022 om 19:18 Keurig op tijd geleverd en heerlijk eten!!!
8 sep 2022 om 18:49 Prima verzorgd, ruim binnen de aangeven tijd.
2 sep 2022 om 10:11 Lang moeten wachten op 2 pizza’s, die savonds om 21.30 uur besteld waren. En toen we deze kregen waren ze al bijna koud en taai (terwijl ze volgens mij als ze eerder bezorgd waren heerlijk waren geweest).
31 aug 2022 om 10:07 Vriendelijke bezorger. Pizza margherita was echt niet lekker, weinig kaas te bekennen en onderkant verbrand. Diepvriespizza was waarschijnlijk lekkerder geweest, zonde van het geld
29 aug 2022 om 11:12 Lekker eten en vriendelijke bezorger!